about me

Na een 4-jarige HBO opleiding in de IT sector koos ik in 2004 ervoor toch mijn hart te volgen en mijn carrière op te bouwen in de wereld van de beauty industrie.

Om eerst eens ‘kennis te maken’ met deze immense industrie besloot ik een professionele allround make-up opleiding te volgen. Make-up was mijn grootste liefde – dus dit was een gemakkelijke keus.

De opleiding opende een wereld voor me, en ik ontdekte de impact van make-up, de prachtige effecten die bereikt konden worden, het direct waarneembare effect, en hoe iemand volledig omgetoverd kon worden…Dit was MAGIE! Beauty was Magie…en ik wilde “The Magician” zijn in deze wereld!!

Ik kwam er snel genoeg achter dat een mooie huid de basis was om ook de mooiste resultaten te kunnen behalen met make-up te behalen. Dus mijn volgende trede op de beauty ladder was de allround opleiding tot schoonheidsspecialiste.

In 2008 ging een lang gekoesterde wens in vervulling en opende ik mijn eigen praktijk in het centrum van Maastricht.

Hier werk(te) ik met de meest uiteenlopende therapieën & behandelingen op het gebied van huidverbetering voor gelaat en lichaam. Tevens bestond het behandel aanbod uit wenkbrauw behandelingen en naast gewone make-up behandelingen had ik ook mijn weg gevonden naar de SemiPermanente Make-Up (PMU).

De PMU wereld stond destijds in de kinderschoenen, maar het feit dat we langdurige make-up effecten konden creëren was iets dat langzaam maar zeker toch veel mensen begon te interesseren. Wake-up-with-make-up, en er 24/7 frisser, mooier en youthful uitzien waren én zijn nog altijd doelstellingen die we maar al te graag nastreven.

Toen 3-4 jaar geleden de technieken in de PMU wereld revolutionair verbeterden – microblading was eindelijk ook in Europa aan doordringen – en we nog realistischere en mooiere resultaten konden behalen, werd mijn weg steeds meer in deze richting gestuurd. Ik was verliefd op de (manuele) technieken en wilde alles ontdekken, proberen en verbeteren om de mooiste (geheeld) resultaten te krijgen. Sinds 2016 heb ik mij dan ook volledig gespecialiseerd in dit vakgebied, zowel in behandelingen als opleidingen. 

In de PMU wereld accentueren en perfectioneren we onze beauty. Hierbij respecteer ik altijd het werk van moeder natuur, enkel perfectioneren we haar met kleine details en ‘enhancements’ daar waar nodig ♥ Mother Nature meets ‘The Magician’ ♥

Welkom bij OMBRE ACADEMY